Drie grote wereldrivieren binnen enkele dagen

Mekong-rivier
In de boeiende serie documentaires over de natuur in de wereld, Flüsse der Welt, die deze week (opnieuw) door Arte-televisie wordt voorgesteld, kunt u in ieder geval drie zeer grote rivieren, verspreid over de aardbol, meebeleven.
Daarvan is, in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 augustus, tussen 00:45 uur en 01:10 uur, meer informatie beschikbaar over de mensen die wonen in het gebied van de Mekong, waarvan de delta zo dikwijls werd genoemd in de berichtgeving in de media gedurende de Vietnam-oorlog: Mekong ─ Der Fluss der tausend Fische.

Rivier der farao’s
Op donderdag 25 augustus wordt de serie voortgezet om 23:50 uur met de aflevering Nil ─ Fluss der Pharaonen. In de nacht op vrijdag 16 augustus om 00:20 uur is deze stroom alweer aan uw blikveld onttrokken.

Rivier voor avonturen
In de nacht van vrijdag 26 augustus op zaterdag de 27ste, tussen 01:20 uur en 01:45 uur volgt op Arte de aflevering Orinoko ─ Der Fluss der Abenteuer.

Zowel op donderdag alsook op de genoemde vrijdag is er in de ochtenduren, vanaf 07:00 uur, respectievelijk vanaf 06:55 uur, eveneens een aflevering uit deze reeks te zien via Arte-televisie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: