Beestachtig en extreem pervers: kunstenares doodt eigen kat en maakt handtas van het dier

Perversiteit Troef
Op zaterdag 24 juli staat voor de tijdspanne tussen 20:40 uur en 21:10 uur op Nederland 3 het Avro-magazine Lekker . . . . ! op de rol. De aflevering is getiteld Lekker wreed! Als we de korte, inleidende tekst in de VPRO-Gids mogen geloven, komt de volgende vraag aan de orde: “Waarom heeft bijvoorbeeld een kunstenares haar kat gedood om er vervolgens een handtas van te maken?”
Een dergelijke ‘kunstenares’, mocht die werkelijk bestaan, zou in de periode 1933-1945 in het extremistisch-perverse systeem van de nazi-beesten bij onze oosterburen een uitstekend figuur hebben geslagen met haar weerzinwekkende handelingen, die aardig in de richting van de systematische krankzinnigheid van Mengele en consorten gaat.

Eenzame opsluiting vereist

Zo’n abject en verachtenswaardig on-wezen dient voor de rest van haar bestaan te worden opgeborgen in een gesloten inrichting met voortdurend uitzicht op jolig spelende poesjes in de tuin, die ze niet alleen steeds moet zien maar ook verplicht moet beluisteren.
Vanzelfsprekend dient er, voorafgaand daaraan, een rechterlijke uitspraak te komen welke haar zwaar criminele gedrag inclusief de uitzinnige perversiteit zodanig laakt dat ze — mede op grond van een uitgebracht psychiatrisch rapport waarin staat dat ze, vanwege die meer dan extreme perversiteit, een groot gevaar voor een fatsoenlijk functionerende maatschappij vormt — TBS krijgt en voor de rest van haar hopelijk bijzonder lang voortsudderende bestaan geïnstitutionaliseerd dient te blijven en uitsluitend nog uitzonderlijk vitaminerijk kattenvoer, met als variant voor de zon- en feestdagen pure kattentongen en inrichtingsmuisjes, als enig voedsel, aangevuld met speciale kattenmelk, mag consumeren.

LEKKER WREED!

Advertenties

4 responses to this post.

 1. Kerel,

  relax een beetje.

  Ongewenste elementen uit een ‘fatsoenlijk functionerende maatschappij’ verwijderen–dat is waar ze in Nazi Duitsland juist goed in waren zo rond 1933-1945.

  Beantwoorden

  • ALS iemand niet wil begrijpen waar het over gaat of simpelweg niet kan lezen, en de nazi-krankzinnigheid als een fatsoenlijk functionerende maatschappij ziet, ook en vooral ruim zes decennia na dato, dan is zelfs een reeks sessies bij een doorgewinterde psychiater voor zo iemand niet meer lonend. Ik begrijp dat u de beestachtigheid in kwestie van een Monster Zonder Waarde goedkeurt, en vindt dat mensen die kritiek op zulke beestachtigheden hebben, maar moeten relaxen. Daarmee plaatst u zichzelf in de hoek van de onder alle omstandigheden te mijden wezens. Daders dienen met de mantel der liefde te worden omhuld, mensen die zich tegen (een afgezant van) het Beest uit de Afgrond keren moeten zich maar inhouden. Een fatsoenlijke wereld op z’n kop gezet. Compleet gestoord!

   Beantwoorden

 2. Hoi!
  Wellicht overbodig om te melden, maar ja, deze “kunstenares” bestaat. Kunstenaar(es) is geen beschermd beroep, dus het is relatief zinloos om de validiteit van dit label in twijfel te trekken.
  Zeggen dat iemand die claimt een kunstenaar te zijn dat niet is is een net zo ongefundeerde mening als van degene die zegt kunstenaar te zijn.
  Voorts weet ik dat deel van het doel van het project in oorsprong is geweest om een (al dan shockerende) commentaar te geven op hoe de hedendaagse mensch staat tegenover dieronvriendelijkheid en het consumtie gedrag waar dit mee gepaard gaat. Wat dat betreft kan je aardig stellen dat de hedendaagse vlees-industrie ook aardig “de richting van de systematische krankzinnigheid van Mengele en consorten gaat.”

  Maar al dat terzijde… wat mij meer opvalt is dat de desbetreffende persoon, in de diverse interviews die van haar gepubliceerd zijn, relatief geestesgezond over komt. Zeker niet iemand die met opzet en kwade wil wreedheden gaat zitten uitbroeden en/of uitvoeren. Uw tekst echter schets veel meer een beeld van een geestelijk minder gezond individu. Ik neem, uiteraard, aan dat u een volledig gezond en rationeel mens ben, maar wellicht ziet u over het hoofd dat u in zulk een uitlating niet als dusdanig overkomt.

  met groet,
  P.

  Beantwoorden

  • Beestachtigheden uitvoeren is uiteraard toegestaan als het maar in naam van God, Hitler of andere krankzinnigen gebeurt; kritiek daarop uiten is natuurlijk onbestaanbaar, want degenen die monsterlijkheden durven te bekritiseren verklaren we voor gek, de gevaarlijke gestoorden die de misdaden begaan, nemen we in bescherming. Lezen en trachten te begrijpen wat er in een kritische reactie staat, is nog steeds zo’n Grote Kunst dat het aantal mensen dat dit niet blijkt te kunnen, bij de dag groter (b)lijkt te worden. Leert u vooral Lezen in meer dan de oppervlakkige betekenis van het woord.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: